1. Komedorautasetti
 2. Olay Sensitive Beauty Fluid
 3. Karvanpoistojousi
 4. Skin Benefits – Mustapääliuskat
 5. Neutrogena Jalkavoide
 6. Aveeno Cream – Perusvoide
 7. Simple Sensitive Palasaippua
 8. Vaseline Vartalovoide
 9. Olay Anti-Wrinkle Yövoide
 10. Kookosöljy
 11. Palmer’s Vartalovoi
 12. Hamam – Kuorintahansikas

 

 

 

 

 

 

 

Vilkaistaan jälleen mitä viimeisen kolmen kuukauden aikana on tilailtu eniten. Olay Beauty Fluid sensitive ja komedorautasetti vuorottelevat ykköspaikalla kuukaudesta toiseen ja ovat suvereenisti paitsi tämän kevään, myös koko vuoden suosituimmat tuotteet.  Kolmannella sijalla tällä kertaa on Karvanpoistojousi, jonka tarkoituksena on epiloida kasvojen hentoja karvoja. Kokemuksesta sanon sen verran, että ei tämä miellyttävin tapa karvanpoistoon ole, mutta tehokkain kyllä, sillä mikään muu ei saa karvoja kasvamaan takaisin yhtä pehmeinä ja huomaamattomina ja kuulemma nyppimällä karvat juurinen, niiden kasvu vähenee. Mustapääliuskat ovat ansaitusti sijalla neljä, sillä nämä nyt vain tekevät sen mitä pitääkin ja vieläpä hellävaraisesti. Komedoraudasta ja mustapääliuskoista voi lukea lisää mustapäitä käsittelevässä artikkelissa ja Beauty Fluidin historiasta Olay – tuotemerkin esittelypostauksessa.

Neutrogena Jalkavoide näyttäisi olleen tykätyin tusina – listalla alusta alkaen joka kerta ja ilmeisesti tämä on Beauty Fluidin ohella tuote, jolla on vakiintunut käyttäjäkuntansa. Hyvänä vaihtoehtona ja täysin tuoksuttomana tuotteena suosittelen kuitenkin kokeilemaan myös verkkokaupan uutuustuotetta; Lacto Line Jalkavoidetta.  Jalkojen hoitoon saat vinkkejä aihetta käsittelevästä artikkelista ja täydellisen jalkojenhoitosetin voi ostaa verkkokaupasta lahjapakkauksena. Jalkavoiteena voi muuten hyvin kokeilla myös verkkokaupan perusvoiteita. Vaikka nyt esimerkiksi kuudennelta sijalta löytyvää Aveeno perusvoidetta. Yleensä perusvoiteet ovat hieman paksumpia, mutta esimerkiksi öisin tehohoitona puuvillahanskojen kanssa ne ovat lyömättömän hyviä.

Seitsemäntenä on Simplen palasaippua, josta on vaiketa todeta muuta kuin, että palasaippuan monipuolisuus on varmaan se miksi se on niin suosittua. Ainakin meidän taloudessamme on aina löytynyt palasaippua kaapista sillä se korvaa sekä käsi- että suihkusaippua, jopa shampoon tarvittaessa. Jotkuthan suosivat palasaippuaa ennemmin kuin nestemäisiä, mutta minun makuuni ne ovat vähän epäkäytännöllisiä. Vaselinen vartalovoiteesta sen verran, että tämä 250ml purkki tulee poistumaan valikoimasta ja myynnissä ovat nyt viimeiset kappaleet. Näin suosittu tuote ei tietenkään tule poistumaan valikoimasta vaan se korvataan isommalla 400ml purkilla, jolloin litrahintaa saadaan hieman edullisemmaksi.

Olayn Anti-Wrinkle voiteen veikkaan nousseen tykätyimpien listalle Beauty Fluidin ansiosta, nimittäin useimmiten nämä päätyvät samaan tilaukseen. Päivä- ja yövoiteen ei tietenkään tarvitse olla samaa sarjaa tai edes samaa merkkiä, jokainen valitkoon valikoimasta itselleen sopivan. Tässäkin tapauksessa ilmeisesti useammalla asiakkaalla on käytössä Beauty Fluidin perusversio päivävoiteena ja Olay Anti-Wrinklea yövoiteena. Niille, jotka pitävät Beauty Fluidin koostumuksesta ja sietävät mietoja tuoksuja suosittelen kokeilemaan Olay Anti-Wrinkle Lotion – päivävoidetta, joka on siis koostumukseltaan hyvin samankaltainen, mutta sisältää lisäksi SPF 15 aurinkosuojan sekä Anti-Age ominaisuuksia.

Yhdeksäntenä listalta löytyy niin ikään kaikissa tykätyin tusina – vertailuissa pärjännyt Kookosöljy, jonka suosio tosin on kenties alkuvuoden aikana hieman hiipunut. Ovatko ihonhoitotrendit muuttumassa vai onko tämä vähän liian suoraan vedetty johtopäätös? Jokatapauksessa kookosöljy on jo monessa taloudessa hyväksi havaittu perushoitotuote hiuksille ja iholle, joten tuskin sen suosio tämän enempää tulee laskemaan, mutta suurin hypetys tuotteen osalta taitaa olla hiipumassa. Palmer’s Original Solid Formula – Vartalovoi on nimensä puolesta hieman harhaanjohtava, koska omasta mielestäni näin paksu koostumus sopii vastalovoiteena vain kaikista kuivimmalle ihotyypille. Itse käyttäisin tätä ennemmmin perusvoiteena tai jopa tehohoitona esimerkiksi kyynärpäille tai jaloille. Palmer’s – vartalovoista voi lukea enemmän tästä blogipastauksesta. Tällä tuotteella on muuten riittoisuutensa puolesta erittäin hyvä hinta sillä pieni purkki riittää perusvoidekäytössä piiitkäksi aikaa. Viimeisenä listalle kapusi Hamam –  kuorintahansikas, jonka käyttöä suosittelen muuten kokeilemana paitsi vartalolla, myös kasvojen iholla. Se kuinka usein se sopii käytettäväksi riippuu ihotyypistä. Ohuimmalle ihotyypille tämä sopii käytettäväksi korkeintaan kerran viikossa, mutta vahvemmalla iholla siunatut voivat huoletta käyttää tätä vaikka joka päivä osana ihonpuhdistusta.

Nämä olivat siis kevään osalta tuotteet jota asiakkaat ostavat. Onko jokin näistä jo päätynyt sinun ostoskoriisi?

 

Hellimmin Veera