Tykätyin tusina on lista Hellimmin  verkkokaupan viimeisen kolmen kuukauden kahdestatoista myydyimmästä tuotteesta. Edellinen, kesän tykätyin tusina löytyy täältä.

 1. Olay Beauty Fluid kosteusvoide
 2. Komedorautasetti
 3. Epistick – Karvanpoistojousi
 4. Athena puhdistusliinat
 5. Kookosöljy
 6. Palmer’s puhdistusgeeli
 7. Simple yövoide
 8. Arganöljy
 9. Neutrogena jalkavoide
 10. Olay Silmämeikinpoistoaine
 11. Athena vanupallot
 12. Simple hellävarainen käsisaippua

 

Olay Beauty Fluind 100ml

komedoraudat

KarvanpoistojousiAthenapuhdistusliinatKookosöljy 150mlPalmers Daily Cleansing Gel 150mlSimple Day Cream 50mlarganoljy150ml500Neutrogena Norwegian Formula Jalkavoide 50mlOlay Eye Makeup Remover 100ml

 

Puoli vuotta takana verkkokaupan avaamisesta ja on aika summata suosituimmat. Olay Beauty Fluid vaikuttaa vakiinnuttaneen paikkansa useammankin suomalaisen päivittäiskosmetiikkatuotteena. Myönnän, että tämä on itsellänikin ainoa tuote, jota käytän meikin alla, koostumus on siihen nimittäin täydellinen; ohut, nopeasti imeytyvä ja superkosteuttava. Tykätyin tusina- listaan pääsi Olay tuotteista myös silmämeikinpoistoaine, josta muuten googlettamalla löytyy useampikin ylistävä arvio.

Listakakkonen on tarvikepuolelta nimittäin komedorautasetti on lähes yhtä suosittu tuote kuin vanha kunnon Beauty Fluid. Kirjoitin lyhyesti komedoraudan käytöstä täällä. Kolmanneksi myydyin tuote on niin ikään tarvike, nimittäin pari kuukautta sitten valikoimaan tullut Epistick-karvanpoistojousi.

Athena puhdistusliinat jatkavat tykätyimpinä tuotteina mikä varmasti johtuu siitä, että ne tekevät juuri sen mitä lupaavat, ovat täysin tuoksuttomia ja lisäksi edullisia etenkin ostettuna kolmen kappaleen säästöpakkauksessa. Athenalta listalle pääsivät myös vanupallot, jotka klikattiin useampaankin tilaukseen viime kuukausien aikana.

Yksi tekee-mitä-lupaa tuote on muuten Simple yövoide, joka ei sisällä mitään ylimääräistä vaan on juurikin yöksi tarkoitettu, paksu, täyteläinen ja kosteuttava voide, jossa ei ole minkäänlaista ominaistuoksua. Toimii ja siksi se varmasti onkin listasijalla seitsemän. Muista Simple tuotteista mukaan listan viimeiselle sijalle pääsi myös hellävarainen käsisaippua.

Kookosöljy putosi listan ykkössijalta, mutta on edelleen yksi verkkokaupan myydyimmistä tuotteista. Arganöljy kirii myynnissä kookosöljyä ja onkin tällä hetkellä kahdeksanneksi myydyin tuote. Mikäli joku ei ole arganöljy vielä kokeillut niin kannattaa käydä lukemassa tästä sen monista käyttömahdollisuuksista ja klikkailla se ostoskoriin.

Palmer’s puhdistusgeeli nousi tykätyimpään tusinaan ja tämä on omasta mielestäni mukavan ylellinen ja hellävarainen tuote. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös saman sarjan kuorintaa ja kasvonaamiota ovat nimittäin erinomaisia hinta-laatu suhteeltaan.

Neutrogena jalkavoide on edelleen listalla, tällä kertaa sijalla yhdeksän. Jalkojen hoidosta voit muuten käydä lukemassa lisää täältä.

Tykätyin tusina löytyy aina verkkokaupan sivupalkista. Palaan listaamaan myydyimmät tuotteet talven osalta jälleen kevään korvalla. Näiden tuotteiden lisäksi suosittelen tutustumaan uutuuksiin, joita ilmestyy nyt verkkokauppaan viikottain alkuvuoden aikana. Käy seuraamalla valikoiman laajentumista ja anna tuotearviosi, jotta muutkin tietävät mitkä verkkokaupan tuotteet ovat tutustumisen arvoisia.

 

kuva2

 

Hellimmin Veera