1. Komedorautasetti
 2. Olay Sensitive Beauty Fluid 
 3. Arganöljy
 4. Vaseline Petroleum Jelly
 5. Aveeno Daily Moisturising Lotion
 6. Palmer’s Sensitive Vartalovoide
 7. Näytteet 5/10/25 ml
 8. Roc Anti Cellulite Selluliittivoide
 9. Neutrogena Jalkavoide
 10. Meikinpoistoliina
 11. Jojobaöljy
 12. Konjac Sponge

 

 

 

 

 

Tykätyin tusina on yksi blogin luetuimpia artikkeleita joten jälleen on hyvä syy listata ja paljastaa mitä verkkokaupan ostoskoriin klikataan.

Sijalla 1, 2 ja 3 olevat tuotteet ovat verkkokaupan kestosuosikkeja eli komedorautasetti, Olay Sensitive Beauty Fluid – kosteusvoide sekä arganöljy isossa 150ml lasipullossa. Jätän nämä vain tähän sillä niiden suosio puhuu itse puolestaan. (Beauty fluidiin on muuten tulossa varastotäydennys kesäkuun aikana ja lisäämme samalla valikoimaan myös alkuperäisen Beauty fluidin). Arganöljystä voi käydä lukemassa lisää täältä… 

Neljännelle sijalle yllättäen ja ei oikeastaan yllätyksenä nousi Vaseline petroleum jelly – vaseliini. Yllätten siksi, ettei se aiemmin ole ollut erityisen suosittu tuote, mutta onhan tämä kuitenkin klassikko. Kenties talven kuivat ja kylmät kelit muistuttivat jälleen tämän tuotteen olemassaolosta. (Aloe Vera – version varastosaldo täydentyy kesän aikana)

Viidentenä ja kuudentena listalta löytyvät Aveenon ja Palmer’sin vartalovoiteet. Näiden suosio selittynee talven kuivattamalla iholla. Molemmat tuotteet ovat riittoisia ja laadukkaita joten näitä voi hyvällä omalla tunnolla suositella kaikille. Aveeno Daily Moisturising Lotion on muuten saatavilla verkkokaupasta 200ml tuubin lisäksi myös 300ml pumppupullossa.

Seitsemännelle sijalle ylsivät tuotenäytteet. Yllättävämpää on etteivät nämä ole olleet vielä suositumpia, sillä ne ovat erinomainen, edullinen ja erikätevä keino tutustua tuotteisiin ennen ostopäätöstä. Näytekoot on mitoitettu niin, että ne riittävät muutamaan kokeilukertaan. Etenkin öljyissä tuo 5ml näytekoko melko ruhtinaallinen mikäli niitä käyttää tipan sinne ja toisen tänne parantamaan käytössä olevien tuotteiden kosteutustehoja. Jokainen näyte maksaa 1,90€/kpl.

Roc Selluliittivoide ja Neutrogenan jalkavoide ovat hyväksi havaittuja perusvarmoja toimivia tuotteita, joilla on vakiintunut käyttäjäkuntansa ja jotka oikeutetusti kuuluvat tykätyin tusina listalle. Neutrogenan jalkavoide taitaa olla niitä tuotteita, jotka ovat olleet listalla alusta alkaen joka kerta.

Meikinpoistoliina on kätevä ja pidemmän päälle edullinen tapa poistaa vesiliukoinen meikki iholta. Täällä voi käydä katsomassa kun allekirjoittanut laittaa liinan käyttötestiin.

Jojobaöljy on onneksi noussut listalle joskaan ei niin suosituksi kuin arganöljy. Molemmat ovat erinomaisia tehokosteuttajia ja ominaisuuksiltaan melko samanlaisia tuotteita. Jojobaöljy on oman käyttökokemukseni mukaan hieman hitaammin imeytyvä, mutta esimerkiksi hiustenhoidossa hieman arganöljyä tehokkaampi tuote. Kummatkin öljyt ovat melko mietoja tuoksultaan, mutta jojoba on arganöljyä miedompi (ja omaan nenääni miellyttävämpi), lähes tuoksuton tuote.

Viimeisenä listalle nousee Konjac Sponge – puhdistussieni joka on siis jo kauan etenkin aasialaisessa ihonhoidossa tunnettu luonnonsieni. Sieni on ihanteellinen täydentämään ihon puhdistusta, sillä se kuorii samalla hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. Verkkokaupassa on mahdollista tilata tavallisen sienen lisäksi myös herkälle iholle sopiva sieni, johon on lisätty rauhoittavaa aloe veraa.

Löytyikö listalta tällä kertaa omia suosikkeja?

 

 

Hellimmin Veera