Hellimmin yrityksenä

Hellimmin verkkokaupan toiminta on päättynyt 2023.

Kiitos kaikille asiakkaille kaikista kahdeksasta toimintavuodesta.

 

 

Hellimmin on pieni, herkän ihon hoitoon erikoistunut kosmetiikkaverkkokauppa sekä hoitola Jyväskylän Kuokkalassa. Hellimmin Maahantuo ja myy ensisijaisesti herkälle iholle tarkoitettua päivittäiskosmetiikkaa. Erityisesti halutaan huomioida hajusteyliherkät, joille on nyt tarjolla mahdollisuus tilata verkkokaupasta tuotteita, jotka ovat varmasti täysin tuoksuttomia. 26 yleisimmin kosketusallergiaa aiheuttavaa aineosaa on merkitty verkkokaupan tuotteisiin erikseen ja tuotteet ilman minkäänlaista ominaistuoksua on merkitty täysin tuoksuton-leimalla.

Toiminnan kulmakivi on avoimuus. Kaikki keskustelu kokemuksista, tuotetoiveisiin ja ongelmatilanteista uusiin innovaatioihin otetaan ilolla vastaan. Hellimmin löytyy Facebookista, jossa myös myytävät tuotteet ovat esillä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla. Toiminnan pienimuotoisuus mahdollistaa yksilöllisen ja nopean asiakaspalvelun, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Missiona on saada ihmiset pohtimaan kemikaalikuormitustaan arjessa ja tiedostamaan hajuste- ja kemikaaliyliherkkyys sairautena. Aiheesta voi esittää näkökantansa ja kokemuksensa sekä keskustella avoimesti facebook-ryhmässämme. Julkaisemme toiveesta myös meille lähetettyjä sähköpostiviestejä niiden puolesta, jotka eivät itse käytä sosiaalista mediaa. Tahdomme ottaa asian puheeksi ja saada aikaan muutoksen.