Hellimmin yrityksenä

Hellimmin on pieni, herkän ihon hoitoon erikoistunut kosmetiikkaverkkokauppa. Maahantuomme ja myymme ensisijaisesti herkälle iholle tarkoitettua päivittäiskosmetiikkaa. Erityisesti olemme halunneet huomioida hajusteyliherkät, joille tarjoamme mahdollisuuden tilata verkkokaupasta tuotteita, jotka ovat varmasti täysin tuoksuttomia. 26 yleisimmin kosketusallergiaa aiheuttavaa aineosaa on merkitty verkkokauppamme tuotteisiin erikseen ja tuotteet ilman minkäänlaista ominaistuoksua on merkitty täysin tuoksuton-leimalla.

Toimintamme kulmakivi on avoimuus. Kaikki keskustelu kokemuksista, tuotetoiveisiin ja ongelmatilanteista uusiin innovaatioihin otetaan ilolla vastaan. Meidät löydät helposti Facebookista ja Instgramista, jossa myös myymämme tuotteet ovat esillä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla. Toiminnan pienimuotoisuus mahdollistaa yksilöllisen ja nopean asiakaspalvelun, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Missiomme on saada ihmiset pohtimaan kemikaalikuormitustaan arjessa ja tiedostamaan hajuste- ja kemikaaliyliherkkyys sairautena. Aiheesta voi esittää näkökantansa ja kokemuksensa sekä keskustella avoimesti facebook-ryhmässämme. Julkaisemme toiveesta myös meille lähetettyjä sähköpostiviestejä niiden puolesta, jotka eivät itse käytä sosiaalista mediaa. Tahdomme ottaa asian puheeksi ja saada aikaan muutoksen.