TäysTällinki Meikkaus- ja maskeeraus @hellimmin

Hellimmin on myös TäysTällinki meikkaus- ja maskeerauspalveluihin Jyväskylässä ja lähialueilla.

info@hellimmin.fi

Kaikki meikit ja maskit sisältävät suunnittelun ja materiaalikulut. Palvelut ovat räätälöitävissä tarpeen mukaan esim. kasvomaalaukseksi tapahtumaan.
Kustannuksiin lisätään tapauskohtaisesti matkakorvaus Jyväskylän ja lähikuntien alueella välimatkan ylittäessä 10km (0,50€/km)

Veera Anttila

Hei!

Olen Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, meikkaaja-maskeeraaja sekä 2025 valmistuva kampaaja. Työskentelen tällä hetkellä Jyväskylän kaupunginteatterissa pukijana sekä kampaamossa maskeeraajana. Olen jo kahdeksan vuoden ajan päässyt tekemään erilaisia ehostus- ja maskeeraustöitä lahjakkaiden ja inspiroivien ihmisten kanssa yritykseni kautta.

Minulla on nöyrä asenne, kauneudentajua,  ilo oppia uutta, uteliaisuus trendeihin sekä yrittäjähenkinen tapa työskennellä. Olen ennen kaikkea joustava ja luotettava yhteistyökumppani.  Vahvuuksinani meikkaajana pidän värisilmääni, luovuuttani, monipuolisuuttani ja pehmeää kädenjälkeä. Suhtaudun meikkaamiseen ja maskeeraukseen samalla intohimolla, jolla pyöritän yritystoimintaani. Tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja onnistunut lopputulos! Käy katsomassa Instagram-tilini ja tutustu tarkemmin portfoliooni.