AVEENO
Vanha ja arvostettu Yhdysvaltalainen ihonhoitosarja on jo vuosia niittänyt mainetta maailmalla korkealaatuisilla ja edullisilla tuotteillaan. Suosittu sarja sisältää luonnostaan aktiivisia ainesosia, joiden teho perustuu kauran hoitaviin ominaisuuksiin ja soveltuu erityisesti herkälle iholle.

DOVE
Alunperin Brittiläinen, maailmalaajuisesti tunnetuksi tullut Dove on myynnissä jo yli 50:ssä maassa. Aidon kauneuden puolestapuhuja on kehittänyt herkän ihon hoitotuotteita, jotka sopivat koko perheelle.

L’ORéAL
Maailman suurin kosmetiikkayritys tarjoaa päivittäiskosmetiikkasarjoissaan myös herkälle iholle kehitettyjä tuotteita.

NEUTROGENA
Yhdysvaltalainen Neutrogena tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita. Sarjan Norwegian Formula- linja on suunniteltu erityisesti herkälle iholle.

OLAY
Alunperin Etelä-Afrikassa kehitelty Olay on vuosikymmenien aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä suurimmista herkän ja kuivan ihon hoitotuotemerkeistä. Edulliset ja toimivat voiteet, seerumit ja puhdistustuotteet ovat tehneet merkistä suositun ympäri maailman.

PALMER’S
Palmer’s tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Kaakaovoi ainesosana on tehnyt Palmer’s – tuotemerkistä kuuluisan maailmalla, vaikka tuotevalikoimaa on myöhemmin laajennettu muihinkin ravitseviin raaka-aineisiin. Palmer’s on World Cocoa- jäsen, joka on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee kaakaonviljelijöitä 15 maassa.

QV
Australialainen QV ihonhoitosarja on luotu hellään huolenpitoon. Sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja sopii koko perheelle. Laadukkaat raaka-aineet, yksinkertaiset kaavat ja toimivat tuotteet ovat tehneet kosmetiikkamerkistä yhden Autralian suosituimmista.

SIMPLE
Simple on herkälle iholle suunniteltu Brittiläinen päivittäiskosmetiikkasarja. Yksinkertaiset ja ravitsevat tuotteet hoitavat ihoa erittäin hellävaraisesti.

VASELINE
Vaseline on klassikko mitä tulee kuivan ihon kosteutukseen. Tuttu ja turvallinen tuotesarja on säilyttänyt suosionsa meillä ja maailmalla jo vuosiakymmeniä toimivien tuotteidensa ansiosta.