AVEENO

Vanha ja arvostettu Yhdysvaltalainen ihonhoitosarja on jo vuosia niittänyt mainetta maailmalla korkealaatuisilla ja edullisilla tuotteillaan. Suosittu sarja sisältää luonnostaan aktiivisia ainesosia, joiden teho perustuu kauran hoitaviin ominaisuuksiin ja soveltuu erityisesti herkälle iholle.

 

NEUTROGENA

Yhdysvaltalainen Neutrogena tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita. Sarjan Norwegian Formula- linja on suunniteltu erityisesti herkälle iholle.

 

OLAY

Alunperin Etelä-Afrikassa kehitelty Olay on vuosikymmenien aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä suurimmista herkän ja kuivan ihon hoitotuotemerkeistä. Edulliset ja toimivat voiteet, seerumit ja puhdistustuotteet ovat tehneet merkistä suositun ympäri maailman.

 

QV

Australialainen QV ihonhoitosarja on luotu hellään huolenpitoon. Sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja sopii koko perheelle. Laadukkaat raaka-aineet, yksinkertaiset kaavat ja toimivat tuotteet ovat tehneet kosmetiikkamerkistä yhden Autralian suosituimmista.

 

SIMPLE

Simple on herkälle iholle suunniteltu Brittiläinen päivittäiskosmetiikkasarja. Yksinkertaiset ja ravitsevat tuotteet hoitavat ihoa erittäin hellävaraisesti.

 

VASELINE

Vaseline on klassikko mitä tulee kuivan ihon kosteutukseen. Tuttu ja turvallinen tuotesarja on säilyttänyt suosionsa meillä ja maailmalla jo vuosiakymmeniä toimivien tuotteidensa ansiosta.