Ajatus herkän ihon ja hajusteettoman kosmetiikan verkkokaupasta oli pyörinyt pienessä mielessä jo useamman vuoden, mutta rohkeus ja itsevarmuus aloittamiseen puuttui. Kuka tällaista tarvitsisi?

korttiVuosia seurasin äitini alati pahenevaa hajusteyliherkkyyttä, kuuntelin tuttavien tarinoita homeelle herkistyneistä perheenjäsenistä ja kaivoin tietoa käyttämäni kosmetiikan kemikaaleista.  Ajatus tämän tyyppisestä kosmetiikkaverkkokaupasta tuntui itsestäänselvältä ja silti en mistään löytänyt palvelua sellaisena kuin sen itse olisin halunnut. Perustin alkuvuodesta 2016 Hellimmin verkkokaupan, josta hajusteyliherkät voivat ostaa täysin tuoksutonta päivittäiskosmetiikkaa, herkistyneet voivat välttää ylimääräisiä kemikaaleja ja tiedostavat kuluttajat näkevät suoraan, mitä tuotteet todellisuudessa sisältävät.

Verkkokauppa toimii osoitteessa www.hellimmin.fi ja tämä blogi sen taustalla lähinnä siksi, että kaikki verkkokauppaan liittyvät ajatukset kosmetiikasta kemikaaleihin ja yliherkkyyksistä yrittämiseen ansaitsevat tulla kerrotuksi. Sisällytän tänne myös tuote-esittelyjä verkkokaupassa myytävästä kosmetiikasta, joten käy tarkastamassa ennen ostopäätöstäsi onko blogissa jo olemassa artikkeli kyseisestä tuotteesta.

Toivon, että verkkokaupan löytävät kaikki kaltaiseni, jotka ovat kaivanneet nimenomaan tällaista päivittäiskosmetiikan verkkokauppaa. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

 

Hellimmin, 

Veera

If you never try,  you’ll never know