Hammastahna, hunaja, silmätipat, suolavesi, sinkkipasta, käsidesi, kuumahaude ja koskenkorva. Kaikki keskustelupalstojen perusteella enemmän tai vähemmän erinomaisia vinkkejä finnien poistoon. Hunajaa ja kuumahaudetta lukuunottamatta kaikkien teho perustuu finnin kuivattamiseen. Vaihtoehtoisena tuotteena halusin esitellä verkkokaupassa myytävän Simple Spot Zapper – tehohoidon. Kyseessä on siis finneille tarkoitettu täsmähoito.

simplespozapper

Simple Spot Zapperin vaikuttava tehoaine on taikapähkinä (Hamamelis Virginiana). Taikapähkinää käytetään kosmetiikassa rasvoittuvalle iholle nimenomaan sen antiseptisen, tulehdusta ehkäisevän sekä haavoja parantavien ominaisuuksien johdosta. Tuote sisältää myös pienen määrän hoitavia ainesosia kuten kamomilla- ja laventeliöljyä, jolloin se ei ainoastaan kuivata tulehnutta aluetta vaan hoitaa sitä samalla.

Tuote on tuubissa, josta sitä levitetään metallikuulan avulla tulehtuneelle ihoalueelle. Koska aine itsessään on antiseptistä, eivät tulehduksen bakteerit jää tuotteeseen. Ne, jotka eivät luota taikapähkinän luonnolliseen antiseptisyyteen, voivat ottaa tuotetta pumpulipuikkoon ja hieroa finnin päälle, jolloin tulehtunut iho ei missään vaiheessa pääse kosketuksiin aineen kanssa. Itse en ole käyttänyt tuotetta ollenkaan päivisin vaan hieronut reilusti yön ajaksi ja kyllä tämä tekee mitä lupaa. Mutta kuten tiedämme, itsepäisimpiin finneihin ei auta mikään…tai ehkä korkeintaan se eräässä nettikeskustelussa mainittu taikasauva. Abrakadabra.

 

kuva2

 

Hellimmin Veera