Amerikkalainen, jo yli 50 maassa myytävä ja alati kasvava tuotemerkki Skin Doctors valmistaa ihonhoitotuotteita ennenkaikkea hoitamaan ikääntyvän ihon ongelmia. Skin Doctors tuotemerkin ajatus on tarjota vanhenevan ihon hoitoon vaihtoehtoja radikaaleille hoitomenetelmille tai leikkauksille. Ei neuloja, ei veistä. Tuotteet on kehitetty yhdessä johtavien tutkimuslaitosten ja kauneuskirurgien kanssa.

 

 

Tuotteiden ilme ja sisältö on pelkitetyn yksinkertaista ja toimivaa. Tarkoituksena on luoda laadukkaita tuotteita, joiden tulokset näkyvät. Tämä tuotemerkki panostaa ennekaikkea tuotteiden sisältöön, ei niinkään näyttäviin pakkauksiin tai suureelliseen markkinointiin. Tarkoituksena on antaa kuluttajan rahoille vastinetta ja odotuksille todellisia tuloksia

Skin Doctors tuotteet ovat pitkäaikaisen tuotekehityksen tulosta ja vaikuttavat solutasolla parantaen ihon ominaisuuksiaja kuntoa näkyvästi. Hellimmin verkkokaupassa myytävän YouthCell- Anti-age – tuotesarjan teho perustuu kantasolu (PhytoCell ™) teknologiaan, joka näissä tuotteissa on uute, joka on johdettu omenan kantasoluista.

 

 

Hellimmin, 

Veera